FAQ

De voordelen van leer zijn talrijk. Leer is sterk, duurzaam en flexibel. Het heeft een stoere of juist luxueuze uitstraling. Leer is een soepel en natuurlijk materiaal. Door de goede isolerende eigenschappen is het dragen van leer in de zomer koel en in de winter lekker warm. Leren kleding vormt een onmisbaar onderdeel in elke garderobe. Bij beschadiging of slijtage is uw leren kledingstuk vaak goed te repareren. Door het product regelmatig te dragen krijgt het meer karakter. Om de kwaliteit van het leer te behouden is het belangrijk het leer goed te verzorgen. Het kan dan jarenlang meegaan. Hieronder enkele tips om de houdbaarheid van het leer te verlengen. Volg het onderhoudsvoorschrift dat bij uw leren product wordt geleverd. • Bewaar leren kleding nooit in een plastic zak! • Hang een leren jasje niet in de zon • Impregneer het product altijd voordat het gedragen wordt. • Beschouw uw leren jasje niet als een ‘regenjas’.

Bent u op zoek naar een bepaald artikel dan kunt u contact met ons opnemen. Wij laten u dan weten welke winkel, die het product op voorraad heeft, het dichtst bij u in de buurt is.

Jazeker! Wij hebben een breed aanbod van bijzondere accessoires voor dames en heren. Zowel op het gebied van tassen, portemonnees, shawls en handschoenen.

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan de afdeling klantcontact door te geven. Dit kan per e-mail, regulier post en/of telefonisch.

Onze medewerkers van de afdeling after sales zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid op te lossen. 

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. 

info@armaleder.nl
0205961111