I

Arma is een merk van Arma Leder.

Arma Leder is een van oorsprong Nederlands bedrijf. Het bedrijf is gevestigd in Badhoevedorp en opgericht in 1985. Arma Leder is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en verkopen van hoogwaardige leercollecties. Onder de merknamen Arma en Mays & Rose biedt Arma Leder leercollecties aan voor dames en heren.

Arma Collection staat voor hoogwaardige, stijlvolle lederen collecties met een lange geschiedenis van ambacht en ondernemen staan synoniem voor Arma. Het productiebedrijf Arma Leder is in 1985 opgericht in Amsterdam. Met meer dan 900 verkooppunten wereldwijd is Arma uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van premium leder, lammy en suède.

Jarenlange ervaring, subliem vakmanschap en een brede kennis van materialen en technieken garanderen de voortreffelijke kwaliteit van Arma, terwijl het toegewijde design team voor moderne stijlen en pasvormen zorgt. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen, werkt Arma Leder met productiebedrijven in China, India, Pakistan en Turkije. Naast de eigen merken produceert Arma Leder ook leer producten voor internationale merken en winkels van derden.

De vrouwenlijn van Arma staat voor elegantie en een feminiene pasvorm, altijd uitgevoerd met een verfijnde verwerking van materialen en detaillering. De klassiek-moderne silhouette is duidelijk terug te zien in de herencollectie.

Arma is gegroeid vanuit de hang naar ambacht, de hoogst mogelijke kwaliteit en een uniek gevoel voor stijl.