I

Waarom leer?

De voordelen van leer zijn talrijk. Leer is mooi, sterk en duurzaam. Het heeft een stoere of juist luxueuze uitstraling. Leer is een soepel en natuurlijk materiaal. Door de goede isolerende eigenschappen is het dragen van leer in de zomer koel en in de winter lekker warm. Leren kleding vormt een onmisbaar onderdeel in elke garderobe.

Bij beschadiging of slijtage is uw leren kledingstuk vaak goed te repareren. Dit komt omdat het meestal de ritssluitingen of voeringen zijn die stuk gaan in plaats van het leer. Door het product regelmatig te dragen wordt het mooier van uiterlijk en krijgt het meer karakter.

Om de kwaliteit van het leer te behouden is het belangrijk het leer goed te verzorgen. Het kan dan jarenlang meegaan. Hieronder enkele tips om de houdbaarheid van het leer te verlengen. Volg het onderhoudsvoorschrift dat bij uw leren product wordt geleverd.

  • Bewaar leren kleding nooit in een plastic zak!
  • Hang een leren jasje niet in de zon
  • Impregneer het product altijd voordat het gedragen wordt.
  • Beschouw uw leren jasje niet als een ‘regenjas’.

Waar kan ik een bepaald artikel kopen?

Bent u op zoek naar een bepaald artikel dan kunt u contact met ons opnemen. Wij laten u dan weten welke winkel, die het product op voorraad heeft, het dichtst bij u in de buurt is.

Verkoopt Arma Leder ook accessoires?

Jazeker! Wij hebben een breed aanbod van bijzondere accessoires voor dames en heren. Zowel op het gebied van tassen, portemonnees, shawls en handschoenen.

Waar kan ik een merk van Arma Leder kopen?

U kunt bij elk merk bekijken welke winkel het dichtst bij u in de buurt is. Een totaal overzicht met verkooppunten van alle merken treft u hier aan.

Er mist een knoop of rits of er is iets anders aan de hand met mijn jas, kan ik dan contact met jullie opnemen?

Op elk gewenst moment kunt contact opnemen en vragen stellen aan Arma Leder. Wij doen er alles aan u zo goed mogelijk te helpen. Knopensetjes kunnen worden opgestuurd en jassen kunnen ter reparatie worden aangeboden.